Mental Aritmetik Eğitmenliği Sertifika Programı

• Eğitim Süresi :30 gün
  • Belgelendirme : Üniversite onaylı sertifika
  • Sınav :Eğitim süresi (30 gün) içerisinde videolarınızı izleyip, sınavınızı en az 50 puan alarak tamamlamanız gerekmektedir. Her katılımcının 3 adet ücretsiz sınav hakkı bulunmaktadır. Sınavı başarı ile tamamlayan kursiyerlerin sertifikası bir sonraki ay adreslerine kargo edilmektedir.
  • Eğitimin Amacı : Abaküs üzerinde 4 işlem yapmaya yönelik bir eğitim programıdır.Öğrencilere, kağıt kalem kullanmadan akıldan işlem yapabilme yeteneği kazandırmayı amaçlamaktadır.

*Eğitim süresi içerisinde 1 adet soraban öğrenci abaküsü hediye edilmektedir. Öğretmen abaküsü için eğitim danışmanlarımız ile iletişime geçebilirsiniz.

• Abaküsün tanıtımı
  • Parmakların kullanımı