Profesyonel Eğitim Koçluğu Sertifika Programı

Öğrencinin; öğrenmeye yönelik hedeflerini belirlemesine, bu hedefleri hayata geçirmesine, derslere uyarlamasına, zamanı verimli kullanmasına destek vermeyi amaçlanmaktadır.

• Eğitim Süresi :30 gün
  • Belgelendirme : Üniversite onaylı sertifika
  • Sınav :Eğitim süresi (30 gün) içerisinde videolarınızı izleyip, sınavınızı en az 50 puan alarak tamamlamanız gerekmektedir. Her katılımcının 3 adet ücretsiz sınav hakkı bulunmaktadır. Sınavı başarı ile tamamlayan kursiyerlerin sertifikası bir sonraki ay adreslerine kargo edilmektedir.
  • Eğitimin Amacı : Öğrencinin; öğrenmeye yönelik hedeflerini belirlemesine, bu hedefleri hayata geçirmesine, derslere uyarlamasına, zamanı verimli kullanmasına destek vermeyi amaçlanmaktadır

• Sınavlara hazırlanan öğrencilere hedeflerine ulaşmaları nasıl sağlanır?
  • Öğrencinin dikkat ve konsantrasyonu nasıl geliştirilir?
  • Öğrencide motivasyon nasıl arttırılır?
  • Öğrenme süreci nasıl oluşur?
  • Öğrencilerin öğrenme metotları nelerdir?
  • Öğrencinin öğrenme metotlarına göre nasıl yöntemler geliştirilir?
  • Öğrenciye nasıl verimli ders çalıştırılır?
  • Öğrencinin tüm derslerine yönelik özel öğrenme teknikleri nelerdir? Nasıl uygulanır?
  • Öğrencinin okuduğunu anlama hızı nasıl arttırılır?
  • Öğrencinin eğlenerek öğrenme ve zeka gelişimini arttıran aktiviteler nelerdir? Nasıl uygulanır?
  • Öğrencinin bilgileri tekrar etmeden, unutmadan öğrenmesi nasıl sağlanır?
  • Diğer teknikler, uygulama videoları ve modeller..

Profesyonel Eğitim Koçluğu Sertifika Programı için yorumlar kapalı