Türk İşaret Dili Eğitimi Sertifika Programı

• Eğitim Süresi :30 gün
  • Belgelendirme :Üniversite onaylı sertifika verilecektir.
  • Sınav :Eğitim süresi (30 gün) içerisinde videolarınızı izleyip, sınavınızı en az 50 puan alarak tamamlamanız gerekmektedir. Her katılımcının 3 adet ücretsiz sınav hakkı bulunmaktadır. Sınavı başarı ile tamamlayan kursiyerlerin sertifikası bir sonraki ay adreslerine kargo edilmektedir.
  • Eğitimin Amacı : Türk İşaret Dili Eğitimine katılarak işitme engelli ve sağır bireylerle iletişim kurabilecek ve bunun yanında sağır kültürünü öğrenerek kendinizi geliştirebileceksiniz.

• Türk İşaret Dili ve Çevre
  • Okul ve Eğitim İşaretleri